31 شهریور 1403

  • 1399/10/29
  • - تعداد بازدید: 264
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند

برگزاری نشست شورای بهداشتی شهرستان فراشبند با هدف پیشگیری از بیماری سالک و مدیریت بیماری کرونا / عادی انگاری مردم، علت اصلی افزایش کرونا

نشست شورای بهداشتی شهرستان فراشبند با هدف پیشگیری از بیماری سالک و مدیریت بیماری کرونا در شهرستان با حضور معاون سیاسی امنیتی فرماندار، بخشدار مرکزی، رئیس شبکه‌ بهداشت و درمان، معاون بهداشتی، کارشناس واحد مبارزه با بیماریهای واگیر و روسای ادارات عضو کارگروه در سالن شهید حاج «قاسم سلیمانی» فرمانداری شهرستان فراشبند برگزار شد

نشست شورای بهداشتی شهرستان فراشبند با هدف پیشگیری از بیماری سالک و مدیریت بیماری کرونا در شهرستان با حضور معاون سیاسی امنیتی فرماندار، بخشدار مرکزی، رئیس شبکه‌ بهداشت و درمان، معاون بهداشتی، کارشناس واحد مبارزه با بیماریهای واگیر و روسای ادارات عضو کارگروه در سالن شهید حاج «قاسم سلیمانی» فرمانداری شهرستان فراشبند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، «حمدالله عربلو» معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان، در این نشست، ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده در راستای کنترل بیماری سالک، گفت: با توجه به اهمیت پیشگیری و کنترل سالک، تعامل و همکاری بیشتر سازمانها نقش مهمی در برنامه پیشگیری و کنترل سالک دارد.

 

«عبداله عالیشوندی» بخشدار مرکزی فراشبند نیز ضمن تقدیر از اقدامات پیشگیرانه شبکه بهداشت و درمان شهرستان در راستای مهار کرونا، آمادگی بخشداری مرکزی و دهیاران روستاهای بخش مرکزی را برای پیشگیری و مهار کرونا و بیماری سالک اعلام کرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند با تاکید بر هماهنگی بین بخشی برای کنترل سالک، گفت: با توجه به پیامد هایی که این بیماری بر روی زیبایی افراد بر جای می گذارد، هر گونه اقدام پیشگیرانه برای مهار این بیماری، از اهمیت بالایی برخوردار است.

دکتر «حسن کرمی»، اجرای برنامه مبارزه با جونده کشی، آغشته کردن پشه بندها به سم دافع حشرات، آموزش و راه اندازی مرکز درمان سالک شهرستان و ارایه خدمات بصورت رایگان را از جمله خدمات انجام شده در راستای پیشگیری و کنترل بیماری سالک در شهرستان فراشبند عنوان کرد.

او، انجام برنامه کنترل جوندگان در شهرستان و مناطق حاشیه شهر، کنترل فاضلاب منازل مسکونی با هماهنگی شهرداری و مرکز بهداشت و در صورت لزوم دستور مداخلات قضایی و بررسی برنامه مدیریت و ساماندهی سگهای ولگرد را از جمله مصوبات این نشست برشمرد.

کارشناس مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه، بیماری سالک را از مهمترین بیماریهای پوستی قابل انتقال از حیوان به انسان دانست که از طریق نیش پشه خاکی آلوده به انگل هنگام تغذیه و خونخواری به انسان منتقل می شود.

«شادپور شهریاری»، روستاها و مناطق حاشیه ای فراشبند را یکی از کانون های مهم و اصلی سالک دانست و گفت: کنترل مخزن اصلی بیماری که در این شهرستان جوندگان از جمله موش صحرایی و سگ های ولگرد است، اساسی ترین راه مبارزه با این بیماری است.

معاون بهداشتی شبکه و رییس مرکز بهداشت شهرستان فراشبند نیز با ارایه گزارشی از اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای پیشگیری از کرونا،گفت: اجرای طرح‌هایی نظیر مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونا و طرح شهید سلیمانی موجب کاهش قابل توجه آمار مبتلایان و جان‌باختگان ناشی از کرونا شده است.

«اکبر نوربخش» روند کنترل بیماری کرونا را در شهرستان مطلوب دانست و افزود: با عادی انگاری و بی توجهی به دستورالعمل های بهداشتی ممکن است دوباره به اوج بیماری برگردیم.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 35862
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید